Privacyverklaring voor sympathisanten (die de flyers en mails ontvangen)

Kwb Ganshoren bewaart enkel je gegevens als je hebt aangegeven dat we je op de hoogte mogen brengen van onze toekomstige activiteiten.

De gegevens worden gebruikt om je de uitnodigingen voor de activiteiten te bezorgen – op papier of digitaal. We geven in principe geen gegevens door aan derden - dit gebeurt enkel voor activiteiten waar inschrijving op naam strikt nodig is.

We bewaren enkel de gegevens die we van jou ontvangen (naam en adres, contactgegevens) samen met de datum van eerste contactname, en per werkjaar of je een activiteit hebt bijgewoond. De gegevens worden bewaard in een database bij de secretaris van kwb Ganshoren, de mailadressen bij de voorzitter.

We houden de gegevens bij tot maximum 5 jaar na de laatste activiteit die je bijwoonde, of tot 5 jaar na het laatste contact dat we hadden.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of schrappen: stuur een mail aan de GPDR-contactpersoon van kwb Ganshoren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Privacyverklaring voor leden

Kwb Ganshoren bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens), en per werkjaar of je een activiteit hebt bijgewoond

Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde database van

  • kwb vzw, U. Britsierslaan 5 te 1030 Schaarbeek (de gegevens worden tot maximum 2 jaar na het stoppen van het lidmaatschap bewaard)
  • bij de secretaris van kwb Ganshoren (bewaarperiode: tot maximum 5 jaar na het stoppen van het lidmaatschap).

De gegevens worden gebruikt voor:

  • de ledenadministratie (gebeurt door kwb vzw)
  • de kwb-ledenverzekering (gebeurt door kwb vzw)
  • het bezorgen van het ledenblad, de uitnodigingen voor de activiteiten, de nieuwsbrief van onze afdeling (gebeurt door kwb Ganshoren).

We geven in principe geen gegevens door aan derden - dit gebeurt enkel voor activiteiten waar inschrijving op naam strikt nodig is.

Als je je gegevens wil inkijken of verbeteren, kan dit steeds online (korpus.kwb.be) of stuur een mail aan de GPDR-contactpersoon van kwb Ganshoren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Kwb Ganshoren verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

 
Met steun van
20151105vgclogo_verticaal_zwart 2007dezeyp2016paspartoelogo