Welkom!

Welkom op de webstek van kwb Ganshoren. Op deze website vind je informatie over ons aanbod in het lopende werkjaar, lees je hoe je ons kunt contacteren, en kun je onze geschiedenis ontdekken.

We nodigen je van harte uit om naar een van onze activiteiten te komen! Tot weldra!

Kwb Ganshoren vierde in 2015-2016 zijn zeventigste verjaardag. Download de brochure 'kwb Ganshoren 70 jaar' (.pdf - 10Mb)!


Onze volgende activiteiten:

 

#blijfinuwkot: in de huidige omstandigheden een must, maar niet altijd even simpel. Daarom geeft kwb wat inspiratie, doe-ideeën, activiteiten en verstrooiing om ook in de volgende weken het kwb-gevoel vast te houden, en de verveling te verlichten. Dagelijks met nieuwe tips om mee aan de slag te gaan, in je eigen kot.

Surf naar https://www.kwbeensgezind.be/kwbverveeltnooit

 

In 2020-2021 is kwb Ganshoren 75 jaar jong. Het Bakkersmuseum dook in de archieven, en bakte koekjes volgens een recept uit 1945.

Heb je zin om ze zelf te bakken?

 

Heb je een schitterend idee voor een geslaagde activiteit? Geef voor 1 juni 2020 een seintje aan een bestuurslid, of stuur een e-mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Indien je een schitterend idee hebt voor een activiteit én dat mee wil helpen organiseren, geef dan zeker een seintje!

 

Charleroi mag dan een reputatie hebben als lelijke stad, ze heeft wel degelijk wonderbaarlijke bezienswaardigheden. Ontdek tijdens dit gegidst bezoek o.m. de ‘ghost metro’, en bezoek een authentieke verlaten metaalfabriek.

Deze activiteit is uitgesteld!

 

Op de Startavond kijken we terug naar het activiteitenjaar 2019-2020, én blikken ook vooruit op het programma 2020-2021.

Afspraak op vrijdagavond 2 oktober 2020 in gemeenschapscentrum De Zeyp.

Kom je? Graag vooraf een seintje!

 

Dit was het plan: op zondag 10 mei 2020 zouden kwb Ganshoren en kwb Laken-Jette een groene wandeldag in en rond bossen en parken in Ganshoren/Jette organiseren. Er zou keuze zijn tussen wandelingen van 5 tot 15 kilometer. En voor wie liever fietst: met Fietsclub Eliza zou je je 40 kilometer fiteren, grotendeels langs fietspad, of op autovrije of autoluwe wegen in en rond Brussel. In Jeugdhuis Tongeluk zou er ook ook meer te doen zijn: kubb-initiatie, een popup-restaurant…Maar helaas...

De wandel- en fietsdag is geannuleerd!

 

Er was eens een Antwerpse Marokkaan, een Limburgse Turk die in Brussel woont, en een grensgeval van een West-/Oost-Vlaming... Het kon het begin van een mop zijn, maar het zijn de ingrediënten van een stand-upcomedyshow met Latif Ait, Erhan Demirici en Han Solo. Soms lachend, soms confronterend - humor met een knipoog en een boodschap.

 
Met steun van
20151105vgclogo_verticaal_zwart 2007dezeyp2016paspartoelogo