Op zondag 8 maart organiseren kwb Ganshoren en kwb Laken-Jette “verrassend groen Brussel”, wandelen langs –vaak onvermoede- mooie en rustige wegjes in de groene rand van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest: Laarbeekbos, Poelbos, moerassen van Ganshoren en Jette, Dielegembos, Koning Boudewijnpark en door de velden tot in Relegem.

Er is keuze tussen wandeltochten van 3, 4, 5 km, 8 km en 16 km.

Start tussen 9u en 14u in het jeugdhuis Tongeluk, Bosstraat 10 in Ganshoren. Deelnameprijs: 1,20 euro voor kwb-leden; 1,50 euro voor niet-kwb-leden.

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet in de veelgestelde vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Veelgestelde vragen:

 • Algemeen
  • Zijn er op het eindpunt douches?
   In jeugdhuis Tongeluk kun je terecht voor een hapje en een drankje, een sanitaire stop (toilet) maar niet voor een douche. Een jeugdhuis is immers nog steeds een jeugdhuis.
  • Is er mogelijkheid tot ravitaillering?
   In jeugdhuis Tongeluk is er een bar met drankjes (koffie, bier...) en broodjes.
  • Waar ligt jeugdhuis Tongeluk?
   Jeugdhuis Tongeluk ligt in de Bosstraat 10 in Ganshoren
  • Is er parkeergelegenheid?
   Er is parkeergelegenheid aan het jeugdhuis zelf (een parking) en de weg die ernaar toe leidt (de Bosstraat zelf vanaf de Negen Provincieslaan), maar ook in de 'Zone Research Park 1' (een oud stuk onafgewerkte autostrade, nu een bedrijvenzone). (Kijk best even naar de kaarten in google maps, of bekijk de route naar jeugdhuis Tongeluk vanaf de Brusselse Ring (.pdf).
   Tussen 'Zone Researchpark 1' en de Bosstraat is er een bospaadje, waardoor je in nog geen 5 minuten te voet vanuit het Resaerchpark aan Tongeluk staat.
  • Is reservatie nodig?
   Reserveren is niet nodig.
   Als je evenwel met een groep (meer dan 15 deelnemers) zou komen, appreciëren we het als je een seintje zou geven op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   - da's handig voor ons om de ravitaillering wat in te kunnen schatten.
 
Met steun van
20151105vgclogo_verticaal_zwart 2007dezeyp2016paspartoelogo