De driekoningentocht 2022 vindt plaats in de Matongéwijk, genoemd naar de bruisende uitgangsbuurt in Kinshasa. Je kunt de wandeling op eigen houtje (alleen of in je eigen bubbel) of in kwb-groep doen.

Deze gegidste wandeling in Elsene biedt een andere kijk op deze wijk, waar koloniaal verleden, diversiteit, cultuur én ondernemerschap naast elkaar bestaan.

Concreet:

  • Tocht in een kwb-groep (o.l.v. een steward): afspraak voor leden en sympathisanten van kwb Ganshoren op 15 januari 2022 om 14u30 aan de ingang/uitgang van het treinstation Brussel-Luxemburg (Luxemburgplein/Trierstraat in Elsene). Inschrijven vooraf bij Kempeneers Philippe (02 465 89 41) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelnameprijs: 5 euro per persoon voor leden / 7 euro voor niet-leden. Ter plaatse te betalen.
  • Tocht in de eigen bubbel (met een plannetje/uitleg op de smartphone): mogelijk van 10 januari t.e.m. 12 februari 2022. Gratis, maar vooraf inschrijven op www.kwb.be/driekoningentocht. Dan krijg je de info voor de wandeling.

De organisatie wordt zo nodig aangepast aan de coronamaatregelen die in januari 2022 van toepassing zijn.

Kwb Ganshoren i.s.m. kwb Brussel en Tochten van Hoop vzw.