In drie avonden leer je gedegen vegetarisch koken: de dagelijkse keuken, veggietussendoortjes en feestelijke gerechten… En je krijgt antwoorden op vragen als: zijn vegetariërs gezonder? Waar op letten bij een vegetarisch dieet? Wat zijn goede vleesvervangers en hoe daarmee omgaan? Mogen kinderen ook vegetariër zijn?

Chef-kok is Daniël Van Bossche, Ganshorenaar én veggie-voedingsexpert.
Bekijk in inhoud van de lessen (versie januari 2019)

Concreet:

  • Op dinsdag 12, donderdag 21 en dinsdag 26 maart 2019, telkens start om 19u45, einde rond 22u30.
  • Door de werken in de Zeyp wijken we uit naar gemeenschapscentrum De Platoo (Pantheonlaan 14, in Koekelberg – halte ‘Besme’ van tram 19).
  • Inschrijven voor de drie avonden. De lessen bouwen voort op elkaar!
  • Deelnameprijs: 30 euro (voor de drie avonden samen).
  • Maximaal 12 deelnemers. Inschrijven uiterlijk 4 maart (maar indien mogelijk snel een seintje: bij veel vraag proberen we een tweede reeks te organiseren).
  • Inschrijven bij Greta Vanderlinden (0474 43 80 79) of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.