Welkom!

Welkom op de webstek van kwb Ganshoren. Op deze website vind je informatie over ons aanbod in het lopende werkjaar, lees je hoe je ons kunt contacteren, en kun je onze geschiedenis ontdekken.

We nodigen je van harte uit om naar een van onze activiteiten te komen! Tot weldra!

Kwb Ganshoren vierde in 2015-2016 zijn zeventigste verjaardag. Download de brochure 'kwb Ganshoren 70 jaar' (.pdf - 10Mb)!


Onze volgende activiteiten:

 

Voor wie graag een kaartje legt ter ontspanning. Je hoeft geen kampioen te zijn om deel te nemen, de gezelligheid primeert!

 

Op zondag12 mei 2019 organiseren kwb Ganshoren, kwb Laken-Jette en Pasar Jette-Laken een groene wandeldag in en rond bossen en parken in Ganshoren/Jette. Er is keuze tussen wandelingen van 5, 10 en 15 kilometer. En voor wie liever fietst: om 10u of 10u30 (uur volgt nog) leidt Fietsclub Eliza fietsers langs groene plaatsen en monumenten in Brussel - 40 kilometer grotendeels langs fietspad, of op autovrije of autoluwe wegen. In Jeugdhuis Tongeluk is ook meer te doen: kubb-initiatie, een tijdelijk restaurant… Zin om te komen?

 

Ze heten N en dan nog iets. Ze trekken rechte lijnen, snijden genadeloos door het landschap. Het zijn de steenwegen. Vlakbij Ganshoren komt de N9 Brussel in, of uit.

Opgelet: deze voorstelling is veranderd van datum én plaats.

 

In drie avonden leer je gedegen vegetarisch koken: de dagelijkse keuken, veggietussendoortjes en feestelijke gerechten… En je krijgt antwoorden op vragen als: ...

 
Met steun van
20151105vgclogo_verticaal_zwart 2007dezeyp2016paspartoelogo